Voorbeeld project bloemberg schilders klassiek

Schilderwerk

Schilderwerk buiten

In de buitenlucht heeft schilderwerk het meest te verduren en is regelmatig onderhoud of vernieuwing van de verflaag van groot belang voor het behoud. Op basis van uw wensen, de locatie van het pand en de staat van onderhoud beoordeelt Bloembergschilders vakkundig het bestaande verfwerk en kiezen we het juiste verfsysteem. Vervolgens zorgen we voor een goede houtsanering, behandelen we de ondergrond op de juiste manier en bouwen we de verflagen nauwkeurig op.  Het resultaat is een frisgeschilderd pand met de uitstraling die u wenst.

Schilderwerk binnen

Van niets frist de binnenkant van een pand zo op als van een schildersbeurt. Wanneer wanden, plafonds, kozijnen en/of deuren weer strak in de verf staan, lijkt het pand als nieuw. Bloembergschilders kan uw verfwerk opfrissen en meedenken over een kleurschema voor een nieuwe sfeer. We letten bij de uitvoering natuurlijk ook op de staat van onderhoud van uw houtwerk en zorgen duurzaam schilderwerk.

Winterwerk

De tijden zijn voorbij dat schilderwerk stil lag in de winter. Met de materialen waar we tegenwoordig over beschikken kan Bloembergschilders ook in de winterperiode uitstekend doorwerken, zowel binnen als buiten! Uiteraard met dezelfde kwaliteit als in andere periodes. Hiervoor maken we bijvoorbeeld gebruik van speciale winterverven, die voor een perfect resultaat zorgen. Wij doen het werk in de winter, jij kunt ’s zomers ongestoord genieten!

Verfspuitwerk

De verfspuit is een ideale methode voor grote oppervlakten. Het resultaat is een fijne verfstructuur die beter bestand is tegen verwering, gemakkelijker reinigt en er ook nog eens superstrak uitziet!

Met de verfspuit worden binnen- en buitenmuren prachtig, net als schuttingen, deuren en kozijnen. Het resultaat; geen druppels en strakke hoeken en randen door de opbouw en dosering van de verf!